First Floor

Må vi alle leve i den sande udgave af os selv…

Om Jasmine


Jasmine Cecillie Coco Junker

FIRST FLOOR Jasmine Junker
Jasmine Cecillie Coco Junker Forfatter First Floor

FIRST FLOOR er en debutroman skrevet af Jasmine Cecillie Coco Junker

Hun er uddannet skuespiller fra Odense Teaterskole i 1993

Senest har hun medvirket i  Riget Exodus af Lars von Trier hvor hun lægger stemme til robotten Bob2 som er en af opvaskerne i serien.

Desuden medvirker hun også i Lars von Triers Riget 1 & 2 hvor hun lægger stemme til opvasker pigen

Uddrag af First floor

Ruth : Jeg var til den sidste optagelsesprøve i går på teaterskolen i Odense og i toget på vej derover mødte jeg en dæmon… plus til prøven var der en afdød ældre mand og i nat var jeg ude af min krop og hang oppe under loftet og så mig selv som en hvid energi masse på størrelse med en fodbold…

Mor : Hvad siger du… og en dæmon uha… findes de virkelig… 

Ruth : Ja de findes åbenbart og jeg var så fucking bange… jeg var den eneste der kunne se ham i toget… så mor… jeg skal have hjælp til at finde ud af alt det her og håber virkelig at manden med bogen kan hjælpe mig…